Onze diensten

Zonne-energie

Duurzame energiebronnen zijn een steeds belangrijker wordend onderdeel van de basis Infrastructuur. Wij ondersteunen graag in het verduurzamen van jouw terrein en leggen hiervoor met regelmaat PV-installaties aan voor onze opdrachtgevers.

Zonnepanelen op de daken van recreatiewoningen zodat de woningen zelfvoorzienend zijn, panelen op- en rondom het terrein voor de centrale energievoorzieningen, terreinverlichting die werkt op zonne-energie: dit zijn slechts enkele voorbeelden van manieren waarop zonne-energie geïntegreerd kan worden in jouw bedrijfsvoering.

Niet alleen kun je met duurzame energiebronnen jouw energierekening significant verlagen ook straal je jouw maatschappelijke betrokkenheid uit. Nu de Nederlanders zich meer en meer bewust worden van de ecologische footprint die zij nalaten geldt dat ook voor de recreanten op jouw terrein.

Steeds vaker wordt het begrip duurzaamheid dan ook een criterium wanneer recreanten tussen locaties kiezen. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 30% van de recreanten rekening houdt met de verduurzaming van hun bestemming wanneer ze hun keuzes maken.

Laat ons meekijken en je adviseren over de verduurzamingsmogelijkheden op jouw terrein.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wat we nog meer doen

Overige diensten

Toepasbare producten

Greep uit onze producten voor Zonne-energie

Vorige
Volgende
Van Hees Infra Techniek

Neem contact op