Wifi recreatie camping vakantiepark resort
Onze diensten

Internet / TV

Geen goed werkend internet op jouw terrein? De kans is groot dat je niet door de selectie van (jonge)gezinnen komt. Laat ons je hierin ondersteunen. Zowel in aanleg, installatie en als televisie en internet leverancier.

Waar in het verleden het zwembad en het aantal speeltoestellen nog van doorslaggevend belang waren wanneer een gezin met kinderen op zoek ging naar een passende recreatie locatie is dit tegenwoordig steeds vaker de snelheid van het Internet op de staplaats.

De tijd dat tv en Internet alleen in de meest luxueuze vakantiewoningen aanwezig was ligt inmiddels ver achter ons. Internet- en tv voorzieningen lijken soms zelfs wel eens de eerste levensbehoefte van de bezoekers. Een stabiele infrastructuur waar je, zonder omkijken, op kunt vertrouwen is dan ook van groot belang voor de moderne terreineigenaar.

Maar dit klinkt gemakkelijker dan gedaan. Hoe realiseer je dit betrouwbare netwerk en welke techniek-keuzes maak je hiervoor? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, de noodzakelijk infrastructuur en de aanleg hiervan.

Internet en televisie dienst afsluiten? Dit kunnen we ook voor u doen. Stel uw eigen abonnement samen en wij zorgen ervoor dat uw gasten eindeloos kunnen genieten van televisie en internet.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wat we nog meer doen

Overige diensten

Toepasbare producten

Greep uit onze producten voor Internet / TV

Vorige
Volgende
Van Hees Infra Techniek

Neem contact op