Onze diensten

Riolering

Een goed werkende en aangelegde riolering is van het grootste belang voor ieder terrein. En daarvoor steken wij letterlijk graag de handen uit de mouwen. 

Bij het horen van het woord riolering wordt vaak meteen gedacht aan het afvalwater dat wegloopt vanuit het toilet. Maar het riool is veel meer dan dat; al het water dat wegloopt door de gootsteen, toilet en douche komt in het riool terecht. Ieder woning of gebouw is op de riolering aangesloten en in een normale woon-/gebruikssituatie is een eigenaar enkel verantwoordelijk voor het stukje riool in- om rond het eigen pand.

Op een (recreatie)terrein is dat wel wat anders: hier is de terreineigenaar verantwoordelijk voor de gehele Ondergrondse Riool Infra op het terrein en alle aansluitingen hierop. Een professioneel aangelegde riolering voorkomt waterproblemen en hoge onderhoudskosten en is essentieel voor ieder (recreatie) terrein.

Daarnaast moet je als eigenaar van een terrein ook aandacht hebben voor het steeds vaker verplicht worden van het scheiden van regenwater. De gemeente hoeft hemelwater immers niet te accepteren als een perceeleigenaar het redelijkerwijs op eigen terrein kan verwerken. Onze adviseurs informeren je graag verder over alle aspecten rondom riolering en het scheiden van regenwater.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wat we nog meer doen

Overige diensten

Toepasbare producten

Greep uit onze producten voor Riolering

Vorige
Volgende
Van Hees Infra Techniek

Neem contact op