Onze diensten

Technische inspectie

Altijd verzekerd van een veilig elektrotechnische installatie voor medewerkers en bezoekers met de NEN 3140

Wanneer veel mensen afhankelijk zijn van een technische installatie is het van groot belang dat deze installatie altijd werkt én veilig is. Niets is immers vervelender dan een installatie die niet of onvoldoende werkt en gasten die hierdoor minder kunnen genieten van hun verblijf. Een tijdige inspectie van de cruciale elektrotechnische installatie voorkomt eventuele storingen niet alleen maar is ook nog eens verplicht. Iedereen die aan-en met een elektrotechnische installatie werkt moet er immers van uit kunnen gaan dat deze veilig is.

Ook voor dit cruciale punt in de bedrijfscontinuïteit bieden bij een oplossing doordat wij onafhankelijk technische keuringen uitvoeren voor onze opdrachtgevers. Een NEN 3140 keuring is een periodieke inspectie aan de bestaande elektrische installaties. Tijdens deze inspectie keuren wij als onafhankelijk specialist de elektrische installaties op diverse aspecten gericht op een veilige bedrijfsvoering.

De NEN 3140 inspectie wordt uitgevoerd door een vakbekwaam persoon met de deskundigheid en ervaring om inspecties uit te voeren.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wat we nog meer doen

Overige diensten

Toepasbare producten

Greep uit onze producten voor Technische inspectie

Vorige
Volgende
Van Hees Infra Techniek

Neem contact op