Van Hees Infra Techniek Albert Laadpaal
Onze diensten

Laadinfrastructuur E-mobility

Elektrisch rijden is gemeengoed geworden en om bezoekers de noodzakelijke laadoplossingen te kunnen bieden moet het terrein hierop worden aangepast. En dat kunnen wij als geen ander.

Met een steeds groter wordend aandeel van elektrische voertuigen in het straatbeeld neemt ook de vraag naar laadpunten  toe. Bestuurders van elektrische auto’s willen natuurlijk op een zelfde manier van hun vrije tijd kunnen genieten als anderen die geen elektrisch voertuig hebben. En daar kun jij ze bij helpen.

Door het plaatsen van laadpalen bied je als eigenaar van een recreatieterrein niet alleen extra services maar bied je ook en extra beleving. Hoe leuk is het immers als je de laadpaal volledig in stijl van jouw recreatieterrein kunt brengen?

Daarnaast genereer je met de laadpaal extra inkomsten: het gebruik van de laadpaal kan met de complete oplossing van Charge4you eenvoudig verrekend worden aan de gebruikers tegen een tarief dat jij zelf in de hand hebt.

Zo breng je snel en eenvoudig het noodzakelijke, het nuttige en het leuke samen! Laat ons jou informeren over de mogelijkheden van onze totaaloplossing Charge4you.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wat we nog meer doen

Overige diensten

Toepasbare producten

Greep uit onze producten voor Laadinfrastructuur E-mobility

Vorige
Volgende
Van Hees Infra Techniek

Neem contact op