Onze diensten

Verlichting

Veiligheid en sfeer ontstaan door een goed doordacht en aangelegd lichtplan voor jouw terrein. Wij ondersteunen hier graag in.

Goede en passende verlichting geeft niet alleen sfeer en karakter aan een (recreatie)terrein maar is ook essentieel voor de begaanbaarheid en de veiligheid. Een donker terrein is nu eenmaal voor niemand uitnodigend om te betreden en biedt bezoekers niet het veilige en onbezorgde gevoel dat zij graag op een recreatie terrein hebben.

De mogelijkheden van terreinverlichting zijn eindeloos; van standaard armaturen tot de meest exclusieve en unieke verlichtingsoplossingen die geheel op jouw wens en terrein zijn afgestemd. Ook is er binnen de verlichtingsmarkt de laatste jaren veel gebeurd: nieuwe technieken hebben deze ooit zo traditionele wereld van verlichting getransformeerd tot een sector in beweging met veel invloed op de verduurzamingstrend. LED verlichting, verlichting met bewegingsmelders of volledig doorgevoerde automatisering waardoor verlichting op basis van vooraf ingestelde gebeurtenissen kan reageren: allemaal technieken die de laatste jaren meer en meer gewoongoed zijn geworden en ook grote kansen bieden voor (recreatie) terreinen.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van terreinverlichting voor jou.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wat we nog meer doen

Overige diensten

Toepasbare producten

Greep uit onze producten voor Verlichting

Slimme-straatverlichting

Overige Straatverlichting

Breng veiligheid en sfeer met de juiste verlichting Kwalitatief, mooi én veilig.

Houten straatverlichting

Houten LED Straatverlichting

Maak van gewone straatverlichting iets bijzonders Duurzaam, mooi én functioneel!  

Houten voetpad verlichting

Houten LED voetpadverlichting

Licht ieder voetpad op een unieke manier aan. Duurzaam, mooi én functioneel!

Vorige
Volgende
Van Hees Infra Techniek

Neem contact op