28/08/2022

Reken voorgoed af met sporen in uw grasveld.

Bent u ook zó klaar met die autosporen in uw grasveld? Creëer direct een vaste ondergrond met Terra Grid kunststof grastegels. Deze tegels worden eenvoudig in de grond gewalst of getrild. Hierdoor is de ondergrond direct stevig en overrijdbaar. Van Hees Infra Techniek is officiële Terra Grid dealer en geeft u graag deskundig advies over deze tegels.

Zeer geschikt voor verschillende toepassingen.

De tegels kunnen voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt. Denk hierbij aan uw kampeerterrein, camperplaats, parkeerplaats en weg, maar ook bij een afvalcontainerplaats. Op plekken waar gereden wordt door het gras, is de kans groot dat er bandensporen ontstaan. Zeker in een natte periode kan dit een doorn is het oog zijn. Met Terra Grid kunststof grastegels is dit probleem direct opgelost.

Duurzaam in gebruik en in de portemonnee.

Met Terra Grid kunststof grastegels bespaar je de hoge kosten voor de aanleg van de complete onderbouw. De grastegels zijn milieuvriendelijk, 100% recyclebaar, uv-bestendig en vorstbestendig. Ook zijn de tegels voorzien van een antislip en is het onbreekbaar in de grond.

Multifunctioneel in een handomdraai.

De tegels kunnen op 2 manieren worden geplaatst. Met de gesloten kant naar boven voor het verstevigen en overrijdbaar maken van het gras. Met de gesloten kant naar onderen voor het verstevigen van een pad met (grof) zand, grind of split.

Extra tip!

Start in het voorjaar met de aanleg van de Terra Grid tegels. In het voorjaar wanneer alles groeit en bloeit worden de Terra Grid tegels snel een met de grond voor een mooi resultaat.

Wilt u ook een grasveld of pad dat er het hele seizoen netjes bij ligt? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

volg ons op social media

Van Hees Infra Techniek

Neem contact op