23/06/2021

Duurzaamheid en luxe gecombineerd

Wie bij de combinatie tussen de begrippen duurzaamheid en camping nog enkel denkt aan het kamperen in het bos zonder enige luxe zal versteld staan van de mogelijkheden die er op het gebied van duurzaamheid zijn voor de “luxe” kampeerder.

Toiletgebouwen met zonnepanelen, bewegingsmelders op het gehele park, gebruik van elektrische voertuigen, het bieden van laadoplossingen, energiemonitoring om energieverspilling te beperken of zelfs energiemanagementsystemen om het energiegebruik zo te stroomlijnen dat het volledige verbruik gedekt kan worden door de zelf verkregen zonne-energie; allemaal mogelijkheden die de moderne recreatieondernemer in staat stellen om zuinig en spaarzaam met energie om te gaan zonder dat er wordt ingeboet in de luxe en beleving van de bezoekers.

Natuurlijk is het nog altijd mogelijk om duurzaam te kamperen, midden in het bos, zonder luxe en omringt door de natuur.. Maar het hoeft niet zo: Duurzaamheid is er in velen vormen!

Laat onze adviseurs jou adviseren over de mogelijkheden om jouw park en/of terrein verder te verduurzamen op een manier die bij jouw park en jouw bezoekers(wensen) past.

volg ons op social media

Van Hees Infra Techniek

Neem contact op