06/01/2021

Wij breiden ons pakket verder uit

Met overname van JPK Consulting (moederbedrijf van o.a. Eezo, Fibulair en Hempro) breiden we ons totaalpakket voor de recreatiesector verder uit.

Een betrouwbaar en stabiel WiFi netwerk wint nog altijd aan belang bij de recreatiegast en hier speelt de Van Hees Groep op in met de overname van JPK Consulting.

JPK Consulting biedt een breed pakket aan WiFi oplossingen en is eigenaar van bekende merken op het gebied van netwerkstructuren voor de recreatiesector als Eezo, Fibulair en Hempro. Hierdoor staat JPK Consulting sinds jaar en dag bekend als dé WiFi oplosser voor de recreatiesector.

En deze markt kennen wij als geen ander. Met Van Hees Infra Techniek zijn wij verantwoordelijk voor de aanleg, renovatie en het onderhoud van Recreatieterreinen in de Benelux. Met Van Hees Infra Products leveren producten en  materialen die Technische Diensten en campingeigenaren zelf kunnen plaatsen en installeren. Door de overname breiden we het aanbod verder uit met Communicatie Techniek.

Communicatie techniek wordt immers steeds belangrijker in ieders leven en ook in de recreatiesector. Waar in het verleden het zwembad en het aantal speeltoestellen nog van doorslaggevend belang waren wanneer een gezin met kinderen op zoek ging naar een vakantiebestemming is dit tegenwoordig steeds vaker de aanwezigheid én de snelheid van het Internet op de staplaats of de vakantiewoning.

Deze overname past in de filosofie van onze directeur Patrick van Hees om een totale technische oplossing te kunnen bieden aan eigenaren van recreatieterreinen. “Bij de bouw, uitbreiding of renovatie van een recreatieterrein is er al zo veel waar eigenaren aan moeten denken en rekening mee moeten houden. Doordat wij één totaal oplossing bieden proberen wij het voor onze opdrachtgevers gemakkelijker én overzichtelijker te maken.”

Door de overname van JPK Consulting heeft Van Hees een nog completer pakket en kunnen we onze opdrachtgevers een totaalpakket aan technische oplossingen, incl WIFI, voor de recreatiesector bieden. JPK Consulting en alle bijbehorende merken zullen ingelijfd worden in het nieuwe bedrijfsonderdeel Van Hees Communicatie Techniek wat Patrick van Hees samen met Pieter de Kleijn zal leiden.

volg ons op social media

Van Hees Infra Techniek

Neem contact op