20/05/2021

Verstevig en egaliseer camper- en kampeerplaatsen met Grastegels

Natuurlijk heb jij als eigenaar van een Recreatieterrein niets liever dan dat alle beschikbare camper-, kampeer- en parkeerplekken die jij tot je beschikking hebt optimaal worden gebruikt. Maar één van de nadelen is dat deze, veelal uit gras bestaande locaties, toch behoorlijk wat te lijden hebben van intensief gebruik. Het gras zelf herstelt zich meestal op een natuurlijke manier snel, maar aan de spoorvorming die ontstaat moet jij als beheerder / eigenaar toch vaak zelf veel werk verrichten om ervoor te zorgen dat de bezoekers geen last hebben van het terrein dat hun voorgangers hebben achtergelaten.

Onze grastegels zijn een ideale oplossing om dit op een structurele manier te voorkomen. Ze zorgen voor een stabiele en egale ondergrond, zijn snel aan te brengen, zijn een kostentechnische interessante oplossing en je behoud alle voordelen die een ondergrond van gras heeft. Zo kan water eenvoudig in de grond trekken bij regen waardoor er geen plasvorming ontstaat en er minder kans op overstromingen. Ook behoud je de mooie natuurlijke en groene uitstraling.

Grastegels zijn verkrijgbaar in beton en kunststof. Benieuwd naar deze oplossing voor jouw terrein? Laat onze adviseurs jou adviseren.

volg ons op social media

Van Hees Infra Techniek

Neem contact op