11/11/2021

ZZP’ers in de Ondergrondse Infra

Houd jij net als wij juist van die technieken die vrijwel niemand ziet maar waar iedereen profijt van heeft? Wij kunnen oprecht zeggen dat we hier een echte passie voor hebben. Wij worden er bij van als alles onder de grond zo is aangelegd dat niemand er omkijken en iedereen er profijt van heeft. Vanuit die, inmiddels 20 jaar oude passie, is ons bedrijf ontstaan.

Als middelgrote aannemers in de wereld van de Ondergrondse Infra en de Recreatietechniek mogen wij werkzaamheden uitvoeren op de gaafste locaties. Veel van onze opdrachtgevers zijn actief in de recreatiesector en juist voor die sector kunnen wij met ons brede pakket veel betekenen. Wij bieden deze opdrachtgevers het complete Infra pakket. Of het nu gaat over de aanleg van een compleet nieuwbouw (recreatie)terrein, een grootschalige renovatie of een kleine uitbreiding / renovatie; wij zijn de totaalpartner waarop onze opdrachtgevers kunnen bouwen!

Wil jij als ZZP’er werken op de mooiste locaties in heel Nederland en België en gaat jou hart ook sneller kloppen als je denkt aan alle technieken die zich onder onze voeten afspelen?

Neem dan contact met Patrick van Hees op via tel.nr: 06 – 53 72 50 04 of stuur een mail naar: patrick@vanheesinfratechniek.nl

volg ons op social media

Van Hees Infra Techniek

Neem contact op