03/09/2024

We hebben groot feest | 10 jaar VHIT

Deze maand is het groot feest bij Van Hees Infra Techniek. We hebben namelijk de mijlpaal van 10 jaar bereikt. In deze 10 jaar zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een compleet aanbod voor de recreatiesector binnen de infratechniek. We letten op kwaliteit, prijs, en weten wat onze klanten nodig hebben. We verkopen alleen producten waar we zelf achter staan en zijn innovatief. Dat is onze kracht.

Patrick van Hees startte in september 2014 als zzp’er met een bureau op de voormalige babykamer. Zijn vrouw, Astrid van Hees, werd al snel onderdeel van het bedrijf en nam de administratieve werkzaamheden op zich. Samen waren ze vastberaden om diensten en producten te verkopen voor de recreatiesector. Ze gingen de baan op met onder andere kunststof grastegels, die nog altijd een hardloper zijn. Het was een vliegende start, en de voormalige babykamer werd al snel te klein. Een half jaar na de start van het bedrijf verhuisde het bedrijf naar een pand in Ravenstein met een kantoor, magazijn en werkplaats.

Als infratechniekbedrijf hebben we ons volledig gespecialiseerd in de recreatiesector. Patrick heeft al bijna 25 jaar ervaring in de infratechniek en heeft voor veel verschillende sectoren gewerkt. De specialisatie in de recreatiesector is gekozen vanwege de informele sfeer en het persoonlijke contact met de klanten. Je zit vaak met de eigenaar aan tafel, de lijntjes zijn kort, en op de campings hangt een fijne (vakantie)sfeer.

Naast de standaard recreatietechniek, zoals de aanleg van infra en het leveren van basisproducten als verlichting en aansluitzuilen, zijn we ook innovatief en bieden we aan waar de klant behoefte aan heeft. Zo maken we veel klanten blij met innovaties op het gebied van energiemanagement, smarthome-oplossingen en e-mobility.

Nu, 10 jaar later zijn we gevestigd in een nog groter pand in Ravenstein en is het een echt familiebedrijf geworden. Zoon Justin van Hees werkt fulltime mee in het bedrijf. Patrick van Hees wil benadrukken dat dankzij de toewijding van het personeel en het vertrouwen van de klanten Van Hees Infra Techniek is uitgegroeid tot wat het nu is, met meer dan 20 medewerkers. Bedankt en op naar de volgende 10 jaar!

 

2014

2015

2019

2024

 

volg ons op social media

Van Hees Infra Techniek

Neem contact op